Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Jemina Staalo: Romangoth: Goottityttö Nemi ja Mustakaapu

Nemi: Elämä on Blade Runneria. Mutta ilman Rutger Haueria...

Magicka - Lullaby for a Vampire

Lise Myhre om "Nemi"Lise Myhre holder appell mot pels 2011SSS15 * Nemi *riot grl

Blade Runner - TEARS IN RAIN

Mustakaapu (The Phantom Blot)

Mustakaapu on vanhan ajan seksikäs siis viiksekäs, lipevä ja kiero, mystinen, tai persoonallisuuttaan suojaava roisto, suurrikollinen, älykäs, mutta kenties hullu tiedemies...

wikissä

Akupediassa

Ankantekijät: Konnia ja koukkuja: Mustakaapu ja salaperäinen herra X  wikissä

 

the Shadow

wikissä

 

Niin Mister Lordi kuin Nemi -sarjakuva tekijä Lisa Myhre kumpikin kertovat yhtä aikaa ilkeän hyväntuulisessa ja tummanpuhuvassa ilosanomassaan inhoavansa aikuisuutta. Aikuisuus tuntuu olevan vastenmielinen, ahdasmielinen linnake, jossa pitää toimia robottina - tyystin haaveilunsa unohtaen.

On ihanaa että Lisa ja Lordi saavat olla täysin mitä haluavat. Heille jopa maksetaan siitä. Tärkeintä taiteilijalle on työrauha.

Niin ikään tv kakkoselta tuli insertti aikuista terveistä ihmisistä ( joita kutsutaan nimellä Kidult ) jotka leikkivät esimerkeiksi barbeilla. Lumoava ja hyväntuulinen nero Johnny Depp on elokuvissaan, luonnollisestikin, esittänyt usein Peter Pan -hahmoa, itseänsä Peter Panin luojaa Finding neverland elokuvassa, hän on ollut Don Juan de Marco, joka väittää kiven kovaan nykyaikana olevansa juuri se Don Juan, puhumattakaan Saksikäsi-Edwardista, joka on ikuinen poika, kuten myös Jali ja Suklaatehdas filmatisoinnin Willy Wonka, ja tietysti Keith Richardsilta, Andy McCoylta ja Adam Antilta hahmonsa kursinut sekopää kapteeni Jack Sparrow joka lipuu satamasta toiseen - loukkaantuneilta naikkosilta lintsareita saaden Pirates of the Caribbean -seikkailutrilogiassa. Johnny Depp Jack Sparrowina on muuten Nemin miesihanne. Muita ei ole. Ja pelkästään tämä hahmo käy. Miten niin Nemi olisi kranttu? Ja miksei saisi haaveilla? Kysyn kuin Atwoodin romaanissa Rouva oraakkeli?


©2019 romangoth - suntuubi.com